El camino a la Felicidad...

Sovint els problemes comencen quan oblidem una premisa bàsica i essencial: si la persona té un objectiu a la vida, aquest és ser feliç!!

 

Per alguna raó, de cop i volta hom s'adona que la feina, la parella, els pares, els fills, els amics, la política, les baralles, els conflictes... han passat a ocupar l'ordre prioritari de les nostres accions, el nostre temps del dia a dia o dels nostres pensaments. I poc a poc i sense quasi adonar-nos fins que ja ens hem instal·lat en el malestar, hem oblidat que es tracta, simplement, de ser feliç...

 

Una lectura altament recomanable per reflexionar sobre el propi concepte de felicitat i quines premises bàsiques hauríem de considerar en algun moment de la nostra vida, ens les dona aquesta magnífica conferència de Jorge Bucay que pot ajudar a més d'una persona a recuperar el rumb que el dirifeixi cap a la felicitat... Bona lectura!!